Окупанти скаржаться на відсутність ротації, адже тут вони залишатимуться до закінчення бойових дій

afe7807-4ac6962-gettyimages-1211621272
ВІЙСЬКА РФ, ФОТО AFP/GETTY IMAGES/ ІЛЮСТРАТИВНЕ

Дружини російських окупантів, які воюють проти України, намагаються повернути своїх чоловіків, втім командування не дає їм такого шансу.

Про це свідчать розмови загарбників, які вдалося перехопити Головному управлінню розвідки при Міноборони України.

«Будете ви там до кінця воєнних дій. Не раніше осені. Тобто, не раніше вересня. Заміни вам немає. Навіть тих, у кого контракти закінчуються – все одно будуть там, доки не закінчаться воєнні дії», - розповідає обранниця окупанта.

Чоловік обурюється тим, що дружини військових замало роблять для їхнього повернення. Каже, що потрібно звертатися в прокуратуру. На що дружина заперечує: «А що в прокуратурі скажеш? Ти контракт підписав».

Військовий пояснює, що ця ситуація примусить їх іти на крайні заходи: «Якщо нічого не зміниться, люди дізнаються цю інформацію і почнуть самі себе стріляти. Іншого виходу немає, як додому поїхати. Тут або тебе, або ти. Кожного дня сидиш і думаєш: пиз… (вдарить) поруч з тобою, залишаться від тебе одні кросівки».

А на чергові заперечення дружини щодо відсутності заміни, каже: «Нехай повністю виводять. Яка заміна? Тут пацани 19-0річні сидять…»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: