Четверо людей поранено через ворожі обстріли Донеччини

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

російські окупанти вкотре відкривали вогонь по населених пунктах Донецької області. Унаслідок цього є загиблі та поранені.

Про це повідомили у Офісі Генпрокурора.

Там розповідають, що 15-16 червня нинішньогороку російські окупаційні війська вкотре обстріляли цивільне населення на Донеччині. Від ворожих снарядів постраждали Авдіївка, Миколаївка, Соледар, Времівка та Новоукраїнка Волноваського району, Костянтинівка, Романівка, Клебан-Бик, Старомиколаївка Краматорського району, Неліпівка, Нью-Йорк і Курдюмівка, Торецька, а також Тоненьке Покровського району.

Внаслідок артилерійських обстрілів двох мирних мешканців поранено, зруйновані приватні домоволодіння та господарські споруди.

З боку тимчасово окупованої Горлівки Донецької області війська рф та представники псевдореспублік продовжують обстрілювати Торецьк і його околиці. Двоє громадян поранені. Зазнали руйнувань будівлі колонії, а також будинки місцевих мешканців.

 У населених пунктах пошкоджено адміністративні будівлі, виробничі приміщення шахти, гаражні кооперативи, квартири у багатоповерхівках, приватні будинки та авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: