На Сумщині педофіл-аніматор дев'ять років примушував дитину до сексу

вбивство
Ілюстративне фото

На Сумщині затримали чоловіка, який дев'ять років примушував дівчину до сексу.

Про це повідомили у Офісі Генпрокурора України сімнадцятого червня.

Там розповіли, що 2013 року приватний підприємець, діяльність якого пов’язана з наданням розважальних послуг дітям у Сумах, обманним шляхом отримав відверті фото 13-річної дівчинки. Він почав шантажувати дитину тим, що оприлюднить ці знімки.

Психологічний шантаж та тиск продовжувалися декілька днів, а коли чоловік зрозумів, що дитина доведена до відчаю, запропонував їй зустрітися. Під час зустрічі він змусив дівчинку вступити з ним у статевий зв'язок. Упродовж наступних 9 років чоловік періодично зустрічався з дитиною та вчиняв з нею дії сексуального характеру. Їхні зустрічі він часто знімав на телефон.

Коли дівчина подорослішала, вона відмовилася від зустрічей з чоловіком, проте він почав знову шантажувати її оприлюдненням фото та відео. За знищення компрометуючих матеріалів чоловік вимагав у неї 1 тис. доларів США. Відтак дівчина звернулась у поліцію.

За результатом спецоперації чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: