ЗСУ звільнили від окупантів понад тисячу населених пунктів України

71160e8629ca9e84
Бійці ССО ЗСУ. ілюстративне фото

В Україні визволено від російських загарбників 1023 населені пункти, на деокупованій території триває розмінування й відновлення інфраструктури.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, пише Укрінформ.

«Нині деокуповано 1023 населені пункти», - сказав посадовець.

За його словами, на Сумщині приводять до ладу пошкоджену інфраструктуру, службовці ДСНС проводять розмінування територій у населених пунктах Броди, Охтирка, Климентове, Люджа.

Тимошенко зазначив, що у Житомирській області також проводиться очищення території від вибухонебезпечних предметів в населених пунктах Мемеч та Шоломки Коростенського району, тривають ремонтні роботи з відновлення пошкоджених покрівель у Малині та селі Юрівка Малинської територіальної громади.

Крім того, він зауважив, що комунальні служби працюють над відновленням даху Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи.

Заступник очільника ОП поінформував, що на Харківщині в селах Черкаська Лозова та Кулиничі відновили електропостачання 260 мешканцям, у селищі Малинівка Чугуївського району заживлено 500 споживачів.

«Роботи з відновлення житлового фонду тривають незважаючи на напружену ситуацію на фронті. Комунальні служби Харкова та області працюють за будь-якої погоди та обставин. За минулу добу спеціалісти відремонтували 30 покрівель у Харкові, демонтували пошкоджені дитячі та спортивні майданчики», - сказав Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: