Після боїв під Ізюмом у лісах на Харківщині переховуються до двохсот окупантів-дезертирів

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

У Харківській області, в Борівську громаду, зайшли розбиті після боїв під Ізюмом російські війська. Ще до двохсот окупантів-дезертирів нині переховуються у лісах і їх розшукують командири.

Про це повідомили у селищній раді двадцятого червня.

«Останніми днями територією Борової та інших населених пунктів проходить багато ворожих військ і техніки. У Гороховатку зайшла велика кількість російських військових, які брали участь у боях під Ізюмом. Звідти вони повернулися поранені, брудні, голодні і злі, з пошкодженою технікою. Розселилися по селу для тимчасової реабілітації», - ідеться в повідомленні.

За даними місцевої ради, з куп‘янського напрямку через Борову, Піски-Радьківські і далі в бік Донецької області йдуть «свіжі» колони рашистів.

Такий самий рух «новобранців» відбувається з Луганської області через Чернещину, Дружелюбівку на Лиман. Частина військ залишається у лісах поблизу села Піски-Радьківські.

Кажуть також, що загарбники почали заселяти у квартири та будинки борівчан, які тимчасово виїхали через воєнні дії, переселенців із Донецької та Луганської областей.

«Це поки що поодинокі, але реальні випадки. Відомо про заселення людей зі Святогірська, Сєвєродонецька, Лиману в квартири по провулку Миру та на 14-му кварталі, а також у будинки по вулиці Східній і провулку Майстрів. Подібні випадки є і у Підлимані», - зазначили в селищній раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: