На Закарпатті затримали ще шістьох ухилянтів, які намагалися втекти до Угорщини

288635957_585485432971331_2053114860511858002_n

Сьогодні вранці на Закарпатті військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції припинили спробу незаконного перетину кордону групою чоловіків призовного віку.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону

Під час перевірки наданої оперативниками загону інформації, о 5.30, за 100 метрів до кордону прикордонний наряд відділу «Лужанка» затримав двох військовозобов’язаних громадян України, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини. Про затримання прикордонники сповістили сусідні підрозділи та співробітників Нацполіції. У результаті подальших пошукових заходів, охоронці кордону спільно з поліціянтами виявили та затримали ще п’ятьох чоловіків.

На усіх затриманих склали протоколи про вчинені ними адмінправопорушення. Крім того, правоохоронці з’ясували, що один із затриманих є переправником решти осіб. 46-річний чоловік пообіцяв своїм «клієнтам» за грошову винагороду організувати їм безперешкодний перетин кордону.

Загалом, тільки за останній тиждень прикордонники на Закарпатті виявили та затримали 76 громадян України, які намагались незаконно перетнути кордон.

Так 45 чоловіків спробували перетнути кордон поза пунктами пропуску, ще 31 під час перетину кордону в пунктах пропуску надали для перевірки підроблені довідки та посвідчення військовозобов’язаних, а також паспортні документи, які не дають права перетинати кордон громадянами України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: