В Україні з'явився мобільний додаток для пошуку роботи в 69 країнах світу

mobile_app

Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 69 країнах світу, запустив мобільний додаток Jooble Job Search на iOS та Android. Він допоможе пошукачу ще зручніше переглядати вакансії та відгукуватися на них.

Додаток одразу працюватиме у всіх 69 країнах та дозволятиме користувачу знаходити роботу серед усіх вакансій з понад 140+ тисяч ресурсів. Водночас користувач може проводити пошук одночасно по декількох спеціальностях, регіонах, а також шукати пропозиції роботи для віддаленого працевлаштування. 

Наразі додаток працює в тестовому режимі. В ньому можна налаштувати сповіщення і кожного дня отримувати оновлення з новими кар’єрними можливостями. Jooble Job Search дозволить не лише переглядати вакансії, а відгукуватися на них прямо із застосунку. Якщо користувач бажає відгукнутись на оголошення через інший пристрій, то допоможе функція пересилання вакансії у месенджери.

«Ми створили додаток, щоб дати можливість користувачу ще швидше та зручніше знайти роботу, отримуючи всі пропозиції від роботодавців в одному місці. Сервіс поступово буде доповнюватись новими функціями для комфортного користування», —  наголосив Максим Бєляк, CPO of Jooble Aggregation.

Нагадаємо, раніше Jooble розробив ресурс для пошуку роботи людям, які вимушено покинули Україну через військову агресію російської федерації https://helpukrainians.jooble.org/.

Довідка про Jooble

Jooble (Джубл) — це один із найбільших сайтів для пошуку роботи в Україні та світі, що входить в топ-10 найпопулярніших ресурсів із працевлаштування. Сьогодні за допомогою Jooble люди знаходять роботу в 69 країнах світу. В Jooble публічно засудили російську військову агресію щодо України, компанія припинила свою діяльність на ринках праці російської федерації та республіки білорусь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: