Завтра Львів прощатиметься з двома героями-десантниками

img2821-fcc00d48

Завтра, 22 червня, Львів попрощається з Героями Антоном Гавриловим та Владиславом Лєонєнком, які загинули у боротьбі з російськими окупантами.

Про це повідомили в ЛМР.

Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до церемонії прощання з Героями та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань.

О 15:00 розпочнеться Чин похорону в Гарнізонному храмі, о 15:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія рухатиметься до Личаківського кладовища. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Біографічні довідки Героїв

Антон Гаврилов (21.06.1988-17.06.2022). Уродженець міста Сімферополя. Після завершення навчання служив у лавах теперішньої 80-ої окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Із початком агресії росії, виконував бойові завдання у зоні проведення АТО. У мирний час працював оператором на автозаправній станції.

Солдат. Боровся з окупантами із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації. Боронив Україну у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

В Антона Гаврилова залишилися дружина, маленький син, мама, сестра, брат та племінник.

Владислав Лєонєнко (19.08.1999-09.06.2022). Уродженець Попасної Луганської області. Після закінчення навчання вступив на службу до лав 80-ої окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Присвятив своє життя військовій кар’єрі. Неодноразово обороняв суверенітет та територіальну цілісність держави в зоні проведення ООС. Захоплювався спортом, був інструктором із комплексу підготовки БАрС.

Молодший сержант. Із початком повномасштабного вторгнення одним із перших давав відсіч ворогу на півдні України у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Владислава Лєонєнка залишилися матір та вітчим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: