Фонд «Повернись живим» отримав офіційне право купувати з-за кордону товари військового призначення

287747036_2328849107272513_8910145442950825172_n

«Повернись живим» став першим благодійним фондом в Україні, який отримав офіційне право купувати з-за кордону товари військового призначення та навіть летальну зброю.

Звернення команди фонду «Повернись живим»:

«З кінця березня, — розповідає наша волонтерка-юристка Руслана Величко, — Фонд зареєстрований, як суб’єкт здійснення міжнародних передач товарів, зокрема, товарів військового призначення у Державному експортному контролі України. Тепер ми можемо передавати не тільки певний вид оптики, зв’язку тощо, а й засоби «активного ураження», які є на озброєнні у армії США та інших передових європейських країн».

Такий статус, найголовніше, дає нам право купувати у виробників відповідні товари напряму — без посередників. І саме це не тільки здешевлює ціну, а й убезпечує від неякісного товару та недобросовісних продавців.

Звісно, основну увагу ми будемо концентрувати саме на летальному озброєнні, яке посилить наші Збройні Сили. Ми готові і спроможні купувати та передавати на баланс у військові частини ударні БПЛА, гвинтокрили, боєприпаси та багато чого іншого, що пришвидшить нашу перемогу.

Ми закликаємо всіх небайдужих — зокрема, великий та середній бізнес, ІТ-кластер і діаспору по всьому світу — долучитись, і допомогти нам реалізувати найамбітніші проєкти та закрити критичні запити військових.

Ми вже реалізуємо угоди на загальну суму близько 20 мільйонів доларів і незабаром порадуємо вас першими досягненнями. Частина з цих коштів була витрачена на один із найпотужніших виробів у своєму класі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: