Внаслідок обстрілу Чугуєва загинуло двоє людей

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Вночі росіяни обстріляли місто Чугуїв, що на Харківщині, внаслідок цього зруйновані житлові будинки та господарські споруди, двоє людей загинуло, що двоє поранені.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої ночі російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами міста Харків та населені пункти області. На жаль, є загиблі цивільні.

У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони. Пошкоджені господарські та промислові об'єкти, сталося кілька масштабних пожеж. Зранку тривають обстріли Немишлянського району Харкова. Попередньо 3 поранених. Інформація уточнюється.

У смт Золочів, Богодухівського району, пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. З-під завалів вилучили тіло 1 загиблого. Наразі тривають рятувальні роботи, є імовірність, що під завалами ще 2 людей.

В смт Шевченкове, Куп'янського району, внаслідок російського обстрілу учора ввечері 1 людина зазнала поранення.

На лінії зіткнення ворог стріляє зі ствольної та реактивної артилерії. На Харківському напрямку окупанти ведуть повітряну розвідку. У районі Ізюму ворог продовжує штурмові дії в напрямку міста Слов'янськ.

«Наші військові тримають оборону. російські окупанти зазнають великих втрат. Віримо в наших захисників та кожен на своєму місці працюємо на перемогу!» — написав Синєгубов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: