На Сихові новонародженого вимушеного переселенця назвали на честь священника, який опікується модульним містечком

немовля
Фото: volyn24.com, ілюстративне

У модульному містечку для тимчасово переселених українців «Маріяполіс», що на Сихові, з’явився ще один мешканець. Батьки назвали хлопчика на честь священника із згромадження отців Селезіян, який опікується містечком, Андрійком.

Про це повідомили у міськраді 23 червня.

Хлопчик народився в багатодітній родині, яка втекла до Львова з міста Лиман на Донеччині. Андрійко має двох братиків і сестричку.

«Соціальні служби міста допомагають цій сім’ї. Як тільки мама повернулась з пологового будинку, ми надали усе необхідне для дитини – памперси, гігієнічні засоби, пляшечки, коляску та інші речі. Батько хлопчика працює в одній із військових частин, де допомагає військовим», - розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Нагадаємо, що у квітні в родині, яка мешкає у модульному містечку в Стрийському парку, також сталося поповнення – народилася дівчинка Софійка. Її батьки також приїхали до Львова з Донецької області.

Загалом у трьох модульних містечках, що функціонують у Львові, станом на сьогодні мешкає близько двох десятків багатодітних родин. У п’яти сімей – п’ятеро та більше дітей. А загалом у всіх містечках для переселених осіб міста живе 300 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: