У Львові відновили ремонт однієї із вулиць за майже 75 мільйонів гривень

3 (1)
Такий вигляд матиме вулиця Пилипа Орлика після реконструкції

У Львові продовжили ремонтувати вулицю Пилипа Орлика. Залишилось відреконструювати останній відрізок.

Про це повідомили у мерії міста у четвер, 23 червня.

Там кажуть, що вулицю відкриють ще до кінця нинішнього року.

Зі слів директора «Львівавтодор» Миколи Власюка, залишається останній відрізок – від будинку №2 до вул. Мазепи. Тут необхідно провести влаштування каналізаційного колектора, водопровідної мережі, мережі зовнішнього освітлення вулиці, влаштування дорожнього одягу та пішохідних тротуарів, влаштування кишень для паркування автомобілів та висадити дерева й кущі

Дорогу почали ремонтувати 23 липня 2020 року. Тоді провели реконструкцію вулиці на ділянці від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові та відновили рух транспорту на цій ділянці.

Торік завершили ремонтувати ділянку від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2 на вул. Пилипа Орлика та відновлено рух транспорту.

«Плануємо завершити цю ділянку і відкрити її для проїзду до початку зими. Але в нинішній час всі наші плани є дуже хиткими, і воєнний стан може вносити свої корективи», – зазначив Микола Власюк.

Нагадаємо, проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» 2019 року Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: