росіяни жорстоко побили 70-річну жінку в Херсоні за український паспорт

Безымянный

Російські вбивці тероризують людей у Херсонській області. Вони побили 70-річну журналістку Тетяну Антонюк, яка волонтерила.

Про це розповіли 24 червня у Першому медичному об'єднанні Львова. Вони повідомили про стан Тетяни.

"Напівпритомна, із переломом хребта, 70-річна Тетяна Антонюк ледь змогла залізти до автівки й втекти з ворожого блокпосту. Уже понад місяць жінка перебуває у нашій лікарні Святого Луки Першого медоб’єднання Львова", – повідомили лікарі.

Жінка до травня навідріз відмовлятися з окупованого Херсону. Поїхати її змусив чоловік, який воює у Збройних Силах України. Він переживав за безпеку дружини.

Тетяна вирішила їхати з сусідами. Коли їхній автомобіль перетинав блокпост росіян, то людей зупинили. Окупанти забрали всі цінні речі, які люди взяли з собою. У жінки попросили віддати український паспорт, але вона відмовилась. Після цього росіяни почали її жорстоко бити. Тетяні дивом вдалось врятуватися.

"Евакуаційним потягом у важкому стані вона дісталася до Львова, де була госпіталізована до Лікарні Святого Луки. Обстеження показало перелом хребта та сильні забої голови", – повідомили лікарі.

Постраждала частково втратила слух. Вона не мала змоги рухатись без допомоги. Нейрохірурги у Львові провели складну вертебропластику – ввели у зламану ділянку хребта спеціальний кістковий цемент.

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

Лікарі розповіли, що операція минула успішно. Тетяна може вставати з ліжка й налаштована рішуче. Вона каже, що не планує довго лікуватися.

"Відлежуватися нема часу – потрібно волонтерити!", – говорить жінка.

Волонтери, які везли гуманітарну допомогу для Нововоронцовської територіальної громади, 24 червня потрапили під обстріл. Вони привозили людям необхідне – хліб та ліки. Постраждалі показали, що загарбники зробили з їхнім транспортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: