Через Маріуполь в західному напрямку сунуть колони ворожої техніки, – Андрющенко

roikcpciczzj1scyc0pbypd3rjhfeypw

Російські окупанти використовують знищений ними Маріуполь як плацдарм для подальшого нападу на Україну. Ворог сподівається, що окупація міста дозволить йому забезпечувати російські війська з тилу.

Про те, що вже четвертий день поспіль, в західному напряму крізь Маріуполь рухаються великі колони військової техники повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Він розповідає, що в місті залишається обмежений військовий корпус здебільшого для охорони потенційних віськових об’єктів (порт, заводи, залізниця).

"Настрої окупантів “переможними” не назвати. Покинути вже насіжене місце біля моря заради фронту не найкраща перспектива. Сподіваюсь більшість з них будуть перетворени на добриво в української землі", - написав Андрющенко.

В Маріупольському порті буде розміщено основне сховище палива для військових потреб. Задля забеспечення режиму охорони окупанти засілили всю першу лінію приватних будинків в районі пляжу Пкесчаний (Примикає до порту) виключно військовими.

"Відновлення будівель в місті також не буде. Дома біля ринку Азовськи для робітників військово-транспортної бази, гуртожиток в районі АС-2 для безхатьк. Загалом на 5 тис. місць. По всіх інших відповідь - до зими дорога в Росію відкрита", - додав Андрющенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: