Санду анонсувала візит до Київа

original

Президентка Молдови Майя Санду анонсувала візит до України. Подробиць свого майбутнього візиту лідерка сусідньої країни не уточнила.

Майя Санду повідомила про свої плани відвідати Київ ще 24 червня. Молдовська президентка пообіцяла розповісти більше деталей, коли її візит буде підтверджений, інформує 24 канал.

Прессекретар Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що завчасно про візит Майї Санду повідомляти не будуть. Тобто навіть після погодження візиту молдовської президентки до України, його не анонсуватимуть. До цього в Україні вдаються з міркувань безпеки.

Варто зазначити, що таку процедуру застосовують щодо всіх іноземних політиків та лідерів – їхні візити заздалегідь не анонсують і про них стає відомо вже безпосередньо після прибуття іноземних гостів до нашої держави.

Перед самітом лідерів Євросоюзу, на якому Україні та Молдові надали статус кандидатів на членство в ЄС, Майя Санду та Володимир Зеленський провели телефонну розмову.

Попередній візит президентки Молдови до України відбувся майже півтора року тому. Майя Санду була в Києві у січні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: