Ледь не стала чоловіком: львівські лікарі вирізали жінці 15-сантиметрову пухлину

289036658_2622092001259589_3561768835343879544_n

29-річна Діана знехтувала рекомендацію лікаря пройти УЗД і проґавила 15-см пухлину, що почала перетворювати її на чоловіка.

Про це повідомляє Перше медоб'єднання Львова.

Тривалий час жінку турбували гормональні зміни. Голос став грубшим, на обличчі почало рости волосся, а настрій стрибав як на «американських гірках». Лікар, до якого раніше зверталася Діана, призначив обстеження, однак вона знехтувала УЗД, а відтак - можливістю вчасно діагностувати пухлину.

Лише, коли місяць тому вона почала впадати в депресію, Діана вирішила повністю обстежитися і була приголомшена – у неї пухлина наднирника. Саме вона була причиною гормонального збою в організмі жінки. Через неї ж Діана, яка мріє про дитину, не могла завагітніти вдруге. Єдиним виходом було - видалити новоутвір.

У Луцьку, де мешкає жінка, лікарі її проконсультували і скерували до львівського медзакладу. Пухлину пацієнтці видалили лапароскопічно, тобто, через маленький розріз. Операція тривала понад 4 години. Через великий розмір новоутвору - 15 см, що для пухлин наднирника рідкість - орган зберегти, на жаль, не вдалося. На щастя, пухлина виявилася доброякісною. Зараз Діана проходить реабілітацію і, щойно гормони стабілізуються, лікарі дозволять їй завагітніти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: