Найкращі зарядки для iPhone

Screenshot_22

Усім уже давно відомо, що зарядка для iPhone вже не входить у комплект постачання iPhone 12 та iPhone 13, власне, як і навушники. Тепер потрібно самостійно подбати про те, щоб знайти якісну зарядку до новенького смартфона. Ми дещо спростили вам завдання та зібрали тут найкращі зарядки для iPhone на сьогодні.

1. ESR USB-C міні PD Charger 20W

Блок живлення ESR швидко та безпечно наповнить ваші пристрої енергією за допомогою технології швидкого заряджання Power Delivery. Аксесуар має досить компактні розміри та оснащений USB-C роз'ємом. Завдяки цьому його можна брати з собою і заряджати пристрій, якщо це буде потрібно. Виготовлено адаптер із високоякісних матеріалів, що забезпечують його тривалий термін експлуатації. Сила струму на виході 20 Вт.

2. Anker Nano 20W

Мініатюрний мережевий блок із неймовірно швидкою зарядкою. Ви не знайдете зарядний пристрій з такою потужністю за таких габаритів. Адаптер оснащений технологією швидкого заряджання Power Delivery 3.0, що дозволить швидко заряджати ваші мобільні пристрої. Оснащений стандартним роз'ємом USB-C.

3. Baseus Super Si з USB-C

Блок живлення від Baseus потужністю 20 Вт і компактними габаритами стане відмінним помічником для зарядки вашого смартфона. Оснащений сучасними технологіями швидкого заряджання Power Delivery 3.0 і Quick Charge 3.0. Особливістю даного аксесуару є фірмова технологія Super Si, яка видаватиме потрібну кількість струму для iPhone і не допустить перегріву блоку живлення.

4. Бездротова зарядка ESR HaloLock 2 в 1

Зарядка оснащена технологією MagSafe і здатна заряджувати два пристрої одночасно. Система швидко та безпечно наповнить ваші яблучні пристрої енергією. У комплект також входить адаптер живлення потужністю 7.5 Вт з підтримкою технології Power Delivery, а також USB-C кабель USB-C.

5. Бездротова зарядка та Power Bank Momax Q.Power

Momax Q.Power — універсальний зарядний пристрій, що поєднує бездротову зарядку-павербанк ємністю 6700 mAh і блок живлення. Незважаючи на свою таку багатофункціональність, аксесуар зберіг компактні розміри та невелику вагу, завдяки чому зручно брати із собою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: