Це буде крах російської державності, — Буданов

Кирило Буданов
Фото з відкритих джерел.

Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах російської державності. Тому вони будуть боротися, скільки зможуть.

Про це в інтерв’ю виданню Financial Times заявив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов

Коментуючи ситуацію на фронті, очільник української воєнної розвідки зазначив: «Сьогодні лінія фронту простягається на 2400 км, тобто стільки ж, скільки утримував у Другій світовій війні СРСР проти нацистської Німеччини. Тоді Радянський Союз отримав із Заходу набагато більше військової підтримки. Заходу потрібно надавати допомогу «серйозніше», інакше війна затягнеться довше і матиме більші витрати для України та світу. Перші ознаки голоду в Африці стали можливими через морську блокаду росією чорноморських портів та перешкоджання постачанню українського зерна».

Погоджуючись із західною оцінкою, що російські війська деградували та деморалізовані, начальник ГУР МО України зауважив: «Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах державності. Тому російська армія буде змушена боротися до кінця. У них немає іншого виходу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: