У чотирьох районах Львова сьогодні з'явиться гаряча вода, втім на деяких вулицях ще триватимуть ремонти

вода
Фото з відкритих джерел

З 28 червня у більшості будинків чотирьох районів Львова відновлять подачу гарячої води, яку вимикали більш ніж на місяць через проведення гідравлічних випробувань.

Про це повідомили у мерії.

«ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів, запрацювали після проведення планових ремонтів. Відтак, із завтрашнього ранку в оселях мешканців з’являтиметься гаряча вода», - йшлося у повідомленні 27 червня.

Водночас головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт додав, що через ремонтні роботи на тепломережах, без гарячого водопостачання ще будуть будинки на вул. Науковій, вул. Миколайчука та вул. Щурата. Також через заміну теплової мережі без гарячої води залишаються 15 будинків у Залізничному районі, які обслуговує ЦТП на вул. Повітряній, 99а.

Нагадаємо, після проведення гідравлічних випробувань з 23 травня, гаряче водопостачання частині споживачів у Львові відновили ще 9 червня. Це будинки у Галицькому, практично в усьому Залізничному та частинах Личаківського і Шевченківського районів.

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає гарячу воду до 370 будинків – це весь Залізничний і частина будинків Шевченківського району міста. А ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає гарячу воду до 1106 будинків – це весь Галицький, Личаківський, Сихівський, Франківський і більша частина Шевченківського районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: