ЗСУ на Херсонщині розбомбили два склади з боєприпасами ворога

війна1
Фото ілюстративне

На Херсонщині нашим винищувачем нанесено удар по двох ворожих складах боєприпасів.

Всього підрозділами сил оборони виконано понад 120 вогневих завдань. Результати влучань та ворожих втрат уточнюються, повідомляє ОК «Південь».

 Противник продовжує ведення бойових дій відступаючи на запасні рубежі оборони. При цьому застосовують тактику ракетних ударів, обстрілів важкою артилерією й реактивними системами залпового вогню щойно звільнених або глибоко тилових територій.

 Вночі із акваторії Чорного моря рашисти стратегічною авіацією, Ту-22 спорядженими крилатими ракетами Х-22, тричі вдарили по Білгород–Дністровському району Одеської області. Ворог влучив в багатоквартирний житловий будинок і базу відпочинку курортного селища Сергіївка, третя ракета впала в полі за населеним пунктом. В багатоповерхівці загинуло 16, на базі відпочинку – 5 цивільних осіб, серед яких 1 дитина. 38 мешканців Сергіївки отримали поранення та травми різного ступеню важкості, серед них 6 дітей, одна вагітна жінка. Всі госпіталізовані. Одна дитина у важкому стані. З під завалів врятовано 8 осіб з них 3 дитини. Розбір завалів та рятувальні роботи тривають, інформація по втратам та руйнуванням уточнюється.

 Ранком Миколаїв та його передмістя були атаковані дванадцятьма ракетами. Ворог продовжує руйнувати портову інфраструктуру, приватні підприємства, зокрема виробництво парфумів та вапна. Одну з ворожих ракет збито силами протиповітряної оборони. Тип і спосіб запуску ракет встановлюється. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Російський безпілотний літальний апарат «Форпост», який вишукував ціль для ураження на Миколаївщині, влучно «звільнений від виконання завдань за призначенням» нашим зенітно-ракетним підрозділом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: