У МВС заявили про можливі провокації з боку Білорусі

image (1)

Наруга на кордоні України та Білорусі зростає. За даними МВС, можливі провокації з білоруської території. Зокрема йде мова про залучення диверсантів.

Про це в етері загальнонаціонального телемарафону повідомив перший заступник голови МВС Євгеній Єнін. За його словами, метою провокацій є залучення Білорусі до війни проти України.

Євгеній Єнін зазначив, що для провокацій можуть залучити диверсійно-розвідувальні групи. Через загрозу провокацій правоохоронці посилили контроль на блокпостах.

"Ми маємо інформацію про можливі провокації з метою залучення Білорусі до російсько-української війни. Ідеться про можливості відправлення ДРГ. І саме тому нашими правоохоронцями запроваджено посилений режим несення служби на блокпостах" – повідомив Єнін.

Водночас перший заступник голови МВС відзначив, що ознак підготовки ударних угруповань на території Білорусі немає. 28 червня речник Міноборони Олександр Мотузяник заявив, що Росія готує диверсійно-розвідувальні групи на території Білорусі. Для цього країна-агресорка залучає білоруських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: