Українка потрапила у топ-25 найкрасивіших жінок світу та здобула титул "Місіс Солідарність"

289798522_1528401860910822_1444021399276530979_n

Українка потрапила у топ-25 найкрасивіших жінок світу та здобула титул "Місіс Солідарність", який є свідченням світової підтримки України.

"Місіс Всесвіт-Україна", Маріанна Батура, зайняла 11 місце на найпрестижнішому світовому конкурсу краси "MrsUniverse 2021", що відбувся в Сеулі, столиці Південної Кореї. За головну корону конкурсу змагалися 110 дівчат з різних куточків світу.

Організатори конкурсу та поважне журі відзначили не лише красу Маріанни Батури, але й її волонтерська роботу у дитячому реабілітаційному центрі "RECOVERY Camp", що допомагає дітям, які постраждали внаслідок війни. 

Спеціально для конкурсу дівчина підготувала доповідь про дітей, які стали жертвами повномасштабного російського вторгнення. Після її розповіді весь зал плакав. А розмови про Україну не вщухали: учасниці з інших країн розпитували деталі, цікалися, як вони можуть допомогти. 

У конкурсі брала участь й львів'янка 

Наталя Антонів, яка представила рідне місто. Вона виборола поважний титул - "Місіс Незалежність Всесвіт".

Цей титул - символ вродливої, незалежної, успішної жінки. Жінки, яка може витримати всі випробування. І саме такими сьогодні є українські жінки. Тому цей титул є ще одним проявом безмежної підтримки України на міжнародній арені. 

На конкурсі " MrsUniverse 2021" Наталя Антонів розповідала про жахіття війни з росією та становище, в якому перебувають українські жінки. Після закінчення її доповіді зал аплодував стоячи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: