путін наказав дати «перепочинок» окупантам, які захоплювали Луганщину

путін
фото з відкритих джерел.

російський диктатор володимир путін назав міністру оборони рф сергію шойгу дати «перепочинок» військам, які брали участь в окупації Луганської області. За цей час вони мають наростити свої бойові можливості. окупантів, які «відзначилися», нагородять.

Про це пише російський пропагандистський ресурс ТАСС у понеділок, четвертого червня.

Там також зазначають, що путін визнав, що російська армія під час боїв на Луганщині втратила наступальний потенціал і не може продовжувати воювати.

Водночас путін закликав угруповання загарбників «Схід» і «Захід» виконувати завдання «за планом».

Нагадаємо, у російському міноборони третього липня заявили, що повністю окупували Луганщину. Увечері цього ж дня у Генштабі ЗСУ заявили, що після важких боїв за Лисичанськ, який залишався єдиним вільним містом в області, українці були змушені відійти.

Там пояснили, що в умовах кратної переваги російських окупаційних військ в артилерії, авіації, реактивних системах залпового вогню, боєприпасах та особовому складі продовження оборони міста «призвело б до фатальних наслідків».

«Задля збереження життя українських захисників було ухвалене рішення про відхід. Ми продовжуємо боротьбу. На жаль, для успіху недостатньо сталевої волі та патріотизму — потрібні матеріально-технічні ресурси. Ми повернемось і неодмінно переможемо»! — заявили у Генштабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: