Після звільнення Зміїного на Одещині немає ризику висадки ворожого десанту, - ОВА

DSC0079a

В Одеській області немає ризику висадки російського морського десанту.

Про це заявив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук на брифінгу п'ятого липня.

Він також додав, що у північно-західній частині Чорного моря знаходяться п'ять російських, які несуть на борту крилаті ракети типу Калібр. За його даними, до цих кораблів періодично приєднуються один або два великі десантні кораблі.

«Це певна імітація певних дій. Коли ми говоримо про постійний ризик висадки морського десанту, то розуміємо, бачимо та знаємо, що сьогодні його немає. Напевно, найближчим часом не буде активної підготовки до проведення такої військово-морської десантної операції, тому що у ворога для цього немає жодних можливостей», - наголосив він.

Братчук зазначив, що і найближчим часом у військ рф не буде можливості провести таку операцію, оскільки вони не мають успіхів на суші на південному напрямку.

«Після того, як було звільнено і взято під вогневий контроль острів Зміїний, селище Біле Ізмаїльського району, ворога було відкинуто на більшу відстань саме в нашій морській акваторії. Тому про десант не йдеться», — додав він, зазначивши, що загроза завдання ракетних ударів по області зберігається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: