Між Генштабом і Зеленським непорозумінь немає

зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що між ним і Генштабом Збройних сил України немає жодних непорозумінь.

Про це глава держави сказав у коментарі Суспільному в середу, шостого липня.

Зеленський розповів, що в середу провів окреме засідання щодо рішення Генштабу про дозвіл на виїзд військовозобов'язаних. Було вирішено, що рішення «ухвалено неправильно» і має бути скасоване.

«У нас війна і ми повинні працювати однією командою. Ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість, треба виправляти ці помилки, вони дрібні, я вважаю, порівняно з цією єдністю, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо. Я вважаю, що це ні про що. Помилки треба виправляти, ось і все», — заявив президент.

Напередодні Володимир Зеленський доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і головнокомандувачу ЗСУ доповісти йому подробиці резонансного рішення Генштабу та попросив надалі не ухвалювати таких рішень без нього.

Сьогодні, шостого липня, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що після засідання Ставки верховного головнокомандувача було ухвалено рішення скасувати порядок надання дозволів військовозобов'язаним українцям на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) у воєнний час. Документ відправлять на доопрацювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: