Новинський склав депутатський мандат

efcae70-168golovna

Позафракційний народний депутат Вадим Новинський вирішив скласти повноваження, щоб зосередитись на гуманітарних проєктах та служінню церкві.

Про це він написав у соцмережах у середу, шостого липня.

Він зазначив, що 2019 року йому довірилися виборці Маріуполя, інтереси яких він представляв у Верховній Раді України протягом трьох років. Стверджує, що спільно з міською владою вдалося реалізували багато проєктів.

Наразі, як стверджує депутат, він займається проблемами громадян, які постраждали від бойових дій. Він ініціював фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці, у межах якого направляв до Маріуполя та інших населених пунктів гуманітарну допомогу та медикаменти.

«У нових драматичних обставин, що виникли після окупації Маріуполя, вважаю, що буду ефективнішим не в політиці, а в гуманітарній, громадській та виробничо-економічній діяльності», — написав Новинський.

Додає, що вирішив скласти повноваження нардепа та зосередитися на гуманітарних проєктах, розвитку національної економіки, служінні Української Православної Церкви та на відновленні зруйнованих храмів.

Його команда, каже Новинський, вже працює над тим, щоб забезпечити населені пункти України автомобілями швидкої допомоги, медичними препаратами, харчовими продуктами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: