У Макарові біля розбитої лікарні запрацював мобільний госпіталь

289798522_1528401860910822_1444021399276530979_n

Поблизу Макарівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування запрацював мобільний госпіталь, який передали з Данії.

"Під час бойових дій лікарня була пошкоджена. Наразі медзаклад перебуває на реконструції. Поруч тимчасово запрацював мобільний шпиталь. Це комплекс спеціально побудованих за сучасними технологіями приміщень по типу наметів-павільйонів. Там автономна система електрики, водопостачання, водоочищення, каналізації, вентиляції та кондиціонування повітря. 

Шпиталь має операційну, яка оснащена сучасним хірургічним та травматологічним інструментарієм та обладнанням. Окреме приміщення займає рентген-служба. Також у госпіталі власна система стерилізації матеріалів та інструментів, контролю санітарного стану", - повідомив  голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба

Кулеба відзначив, що мобільний шпиталь був переданий "Першому добровольчому мобільному шпиталю імені Миколи Пирогова" Данською агенцією з управління надзвичайними ситуаціями Міністерства оборони Королівства Данія.

У шпиталі працюватимуть місцеві медичні працівники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: