Окупанти вдарили по Бахмуту запальними боєприпасами

image

росіяни безперервно обстрілюють Донеччину. Цього разу вони атакували житловий сектор у Бахмуті запальними боєприпасами.

Внаслідок обстрілів у місті згоріло близько 7 будинків. Про це повідомляють в Донецькій обласній військовій адміністрації 10 липня.

"Запалювальними бойовими припасами обстріляли російські війська приватний сектор Бахмута. За оперативною інформацією, згоріло щонайменше 7 приватних житлових будинків", - повідомляє Донецька ОВА.

На місці деяких будинків майже нічого не залишилося. Займання дуже сильні, адже в небі видно величезні клубки диму. Зараз пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки обстрілу.

Як повідомляє ISW, росіяни посилюють артилерійські та ракетні удари на захід від Бахмута, щоб ізолювати місто від ліній комунікацій.

Уточнюється, що хоча окупанти мають "оперативну паузу", вони беруть участь в операціях, аби підготувати умови для майбутніх наступів.

Зокрема, росіяни провели обмежену та безуспішну наземну атаку на північ від Донецька та обмежені розвідувальні операції на північний захід від Слов'янська.

Також ISW пише, що російське військове керівництво продовжує формувати спеціальні добровольчі загони та бойові організації ПВК, які частково складаються з літніх чоловіків та злочинців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: