У Херсоні міг загинути полковник росгвардії Нєчіпурєнко, окупанти панікують

image (3)

Збройні Сили України 10 липня завдали удару по базі росгвардії в окупованому Херсоні. Унаслідок атаки міг загинути полковник Алєксандр Нєчіпурєнко.

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив, що українська артилерія ліквідувала когось з російського керівництва. Однак підтвердженої інформації, що це був саме Нєчіпурєнко наразі немає.

"Те, що хтось з "віпів" постраждав, сумніву немає, бо паніки й "швидких" в окупантів було занадто багато", – наголосив Хлань.

За даними InformNapalm, Нєчіпурєнко є заступник начальника управління росгвардії у російській республіці інгушетія. Він керував окупантами у Запорізькій області.

Саме Нєчіпурєнко разом з пропагандисткою Юлією Чичеріною зривав український прапор в захопленому Енергодарі. Крім того, він організував роботу блок-постів на окупованій території Запорізької області та сприяв насильству, мародерству й знущанню з мирних українців.

На Херсонщині протягом останнього тижня все частіше спалахують склади окупантів. У Миколаївській ОВА наголосили, що далі на росіян чекають ще більші втрати.
Партизани якісно виконують свою роботу.

Міністр оборони Олексій Резніков розповів, що президент Володимир Зеленський дав наказ військовим деокупувати частину Півдня. Для цього Україна збирає мільйонні бойові сили.

Ці регіони мають життєво важливе значення для економіки. Однак держава відвоює кожен метр української землі і в інших областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: