ЗСУ знищили пункт управління рф у Таврійську

війна

Серед ночу українські війська атакували пункт управління ворожими військами в Таврійську Херсонської області.

Остаточні втрати противника дорозвідуються і уточнюються, повідомляє ОК «Південь».

Противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів та ракетних атак по наших позиціях та населених пунктах з мирним населенням. Активних дій не веде, намагається закріпитися на своїх рубежах оборони.

Касетними снарядами знову обстріляно Криворізький район, дві громади — Апостолівську та Зеленодольську. У двох селах — Новосеменівці та Мар’янському — руйнування житлових будинків. Попередньо, люди не постраждали.

На Миколаївщині внаслідок обстрілів села Лимани Галицинівської громади зайнялося поле з урожаєм та лісосмуга. Потерпілих немає.На світанку обстріляно передмістя та промислову інфраструктуру обласного центру. П’ять ракет, випущено імовірно з зенітно-ракетної системи С-300. Втрат та постраждалих нема.

У відповідь нашими ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено удар по ймовірному району стартових позицій ЗРК «С-300» в районі Олешківських Пісків.

По Одещині ворог наніс 2 ракетних удари із застосуванням авіації. Сімома ракетами атаковано прибережну смугу, виробничу та критичну інфраструктуру регіону. Зафіксовано влучання ракети в приватний одноповерховий будинок в одному з прибережних селищі. Ударною хвилею пошкоджено прилеглі будинки, дерева, автівки. Пожеж не виникало. Постраждалих нема.Ще 3 ракети Х-31 влучили по сільськогосподарських угіддях регіону. Пожеж та постраждалих не було.

Корабельне угруповання ворожого флоту продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, склад без змін – 2 ракетних, 2 великих десантних кораблі тримають загрозу ракетних ударів та десантної операції у статусі «імовірно».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: