Через ворожі обстріли Харківщини загинули двоє людей

війна

Серед ночі дванадцятого липня росіяни вкотре відкривали вогонь по Харкову та області. Унаслідок цього є загиблі та поранені.

Про це вранці повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Каже, що місто зазнало ворожого ракетного удару о 3:30 години: дві ракети вдарили між будівлями у Шевченківському районі. Обійшлося без жертв та постраждалих.

По області протягом минулої доби окупанти знову обстрілювали Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі будівлі, автомобілі. Внаслідок артилерійського обстрілу в Золочеві загинули 2 людини.

Синєгубо також розповів про стан потерпілих через вчорашні ворожі обстріли в Харкові.

«Хлопчик 4 років після надання допомоги проходить амбулаторне лікування. 16-річний хлопець - перебуває в лікарні у середньому стані, загроз життю немає. Всі дорослі пацієнти, які вчора внаслідок обстрілів отримали вибухові травми та осколкові поранення, у середньому стані. Усім надається фахова медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Очільник ОВА додає, що українські захисники жорстко зупинили спробу ворога наступати в бік Дементіївки на Харківському напрямку.

На Ізюмському напрямку ворог обстрілював із ствольної артилерії та РСЗВ райони населених пунктів Чепіль, Велика Комишуваха, Барвінкове та Дібровне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: