Користь зелені для організму

main_photo-1

Усі без винятку дієтологи говорять про те, що потрібно додавати до свого раціону зелень, тим більше влітку.

Вона потрібна для того, щоб організм отримував мінерали та вітаміни. Завдяки їм ваш організм краще почуватиметься, а з кров'ю ніколи не буде проблем. Але і це не все, вживання зелені нормалізує роботу кишківника і не дає різним мікробам пробратися до ваших органів.

Особливий абзац хотілося б відвести самій зелені та салатам. Вони, у свою чергу, відіграють важливу роль, оскільки є антиоксидантами і вміщують у собі цілий букет вітамінів. Перевагою продуктів є хлорофіл. Він відповідає за те, щоб ваш кишківник працював справно, не допускав занепаду імунної системи, сприяв очищенню крові, не давав розвиватися грибкам тощо. Але якщо ви не можете змусити собі їсти зелень щодня, легко можна купити хлорофіл і вживати, як добавку разом з водою.

Дієтологи кажуть, що регулярний прийом сезонних продуктів буде великим плюсом для вас, тому що вони мають багато клітковини. За рахунок неї шлунково-кишковий тракт функціонуватиме на ура. Щоб продовжити свою молодість і запобігти появі зморшок, дієтологи рекомендують їсти також сезонні ягоди, адже в них присутні антиоксиданти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: