Знаменитий британський гурт виступив на одній сцені з дитячим хором з України

294161457_5330772446990730_1004824173769797689_n

Гурт Coldplay виступив на одній сцені з українським дитячим хором з Дніпра .

Про це повідомляє Музей української діаспори.

Британський гурт Coldplay продовжує підтримувати Україну. Під час свого виступу в Берліні гурт вийшов на сцену разом із українським дитячим колективом Color Music із Дніпра та заспівав пісню Something Just Like This.

«Дякую, що прийшли, попри трафік, ковід, проблеми з економікою, попри війну. Усе це безумство, що відбувається. Оскільки зараз у цьому місці зосереджена любов від німців, я подумав, що ми можемо зробити щось інше. Ми зустріли дітей з України. Це дитячий хор. Але спершу я хочу висловити компліменти німцям, що приймають людей, які опинилися в біді. Німці подають приклад всьому світу. Ми дякуємо вам за допомогу», — сказав фронтмен гурту Coldplay Кріс Мартін зі сцени.

Coldplay — британський рок-гурт, створений 1996 року. Грає в жанрах брітпоп, альтернативний рок, інді-рок, нью-рейв. Здобув міжнародне визнання завдяки синглу Yellow, який вийшов 2000 року, та другому студійному альбомові A Rush of Blood to the Head, 2002 року. Один із найпопулярніших рок-гуртів світу; 2009 року часопис Rolling Stone визнав «Коулдплей» четвертим найкращим музичним виконавцем 2000-х років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: