рф розширює масштаби військової підготовки дітей

20220717-2

На росії, зокрема у бєлгороді та області, відкрили пів тисячі кадетських та майже тисячу юноарміських класів.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Розповідають, що в російському місті на базі місцевого відділення ДОСААФ відкрили також курси початкової військової підготовки для тих, хто бажає служити в армії, однак не має відповідного досвіду. Випускників курсів схиляють до підписання контракту з російською армією.

«Наближення зони бойових дій до кордону бєлгородської області змушує місцеву владу переносити низку об’єктів, пов’язаних із війною, в глибину російської території. Зокрема, так званий «пункт прийому біженців», а по суті – насильно переміщених осіб, передислокований із району поблизу селища Нєхотєєвка до містечка Октябрьский», - зазначили у розвідці.

Кажуть, що після оформлення «біженці» направляються у приміщення спортивного комплексу «Віраж» (критий картодром). З початку війни через пункт пройшли 6,5 тис. осіб, в тому числі 1,4 тис. дітей.

Одночасно не припиняється практика незаконного усиновлення дітей з Донбасу російськими сім’ями. 14 липня губернатор московської області воробйов анонсував завершення процедури «передачі 9 дітей з «ДНР» під опіку родинам з підмосков’я», додали у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: