До Львова приїде дитячий пластичний хірург із Туреччини

jwvtvs-tiycxe65abvy437omrs3nv6dg54gf7x6

До Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру приїде відомий пластичний хірург із Туреччини, професор Хакан Агір. Він проведе безкоштовні консультації та прооперує пацієнтів із вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, з післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

Про це повідомили у медзакладі.

Хакан Агір приїде до Львова 25 липня та пробуже тут п'ять днів. Це не перший візит фахівця. Торік було проведено щонайменше 15 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України, розповів завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, дитячий хірург Центру Андрій Кузик.

Він додав, що нинішнього року планують допомогти не лише маленьким пацієнтам, а й дорослим, які звернуться по допомогу.

Прийом проводиться за попереднім записом. Записатись на консультацію можна, заповнивши контактну форму тут.

Хакан Агір - професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U. E. M. S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського суспільства голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та реконструктивної хірургії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: