На Херсонщині згоріло понад 230 гектарів пшениці, а росіяни забороняють рятувальникам гасити пожежі

11a9c645-041d-4ede-adb9-cb57576275d6

У Херсонській області впродовж останніх днів вигоріло понад 230 гектарів пшениці. росіяни цілеспрямовано обстрілюють поля та ліси та забороняють рятувальникам гасити полум'я.

Про це розповідають у Нацполіції України 20 липня.

У Бериславському та Генічеському районах вогнем пошкоджено близько 10 гектарів лісу поблизу міста Олешки, додають у відомстві.

Війська рф обстріляли Бериславський район, внаслідок потрапляння снаряда згоріли посіви пшениці на площі понад 230 гектарів біля сіл Федорівка та Мала Шестірня. Через пожежу врожай майже знищено.

Внаслідок ворожого обстрілу Генічеського району загорілися посіви пшениці біля смт Нижні Сірогози, поблизу сіл Сокологірне та Рикове. Вигоріло майже 10 гектарів врожаю.

Через влучення боєприпасів та уламків від снарядів армії рф сталося загоряння та пошкодження 10 гектарів соснового лісу біля міста Олешки.

За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: