Через значні втрати ворога на Харківщині у моргах бракує місць, - ОВА

окупант
ілюстративне фото

російські окупанти зазнають шалених втрат на Ізюмському напрямку, тіла звозять до Куп'янська Харківської області, де в моргах бракує місць.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у етері телемарафону в четвер, 21 липня.

«Оскільки через Куп'янськ вони спрямовують свою техніку, у них логістика йде на Ізюмський напрямок і далі на територію Донецької області, і там справді ведуться активні бойові дії, наші Збройні сили постійно завдають у цьому напрямі ворогові великих втрат. Ворог фактично не рахує свою живу силу, рахує лише броньовану техніку. Ми це спостерігаємо з військової тактики дій. Ну, а те, що не вистачає справді моргів, не вистачає рефрижераторів – це їхні проблеми», – сказав він.

За даними Генштабу Збройних сил України, за майже п'ять місяців повномасштабного російського вторгнення українські захисники вже ліквідували 38 тисяч 850 окупантів.

Ситуація на фронті

На Харківському напрямку противник здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Питомник, Дементіївка, Коробочкине та Прудянка.На Слов’янському напрямку обстріли зафіксовано неподалік Дібровного, Краснопілля, Чепіля, Адамівки, Грушувахи та інших, ідеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на ранок четверга, 21 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: