Нацрада анулювала ліцензії телевізійних компаній Ахметова

6b40017a5ada0b7d

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення у четвер, 21 липня, анулювала ліцензії телевізійних компаній Ріната Ахметова.

Засідання Нацради транслювалося наживо на YouTube, інформує Цензор.НЕТ

Як зазначив представник Нацради Олег Черниш, рішення стосується телеканалів «Україна», «Україна 24», НЛО TV, «Донбас», Індиго TV, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3, а також провайдерів Медіа Групи Україна – супутникової платформи Xtra TV та Oll.TV.

Також анульовані ліцензії футбольного клубу «Шахтар», регіонального телеканалу ТВ-5 та інших невеликих медіакомпаній Ахметова.

Ліцензії втрачають чинність з 22 липня.

«Таким чином, величезний медійний бізнес закрився. Завтра будуть опубліковані наші рішення, і з завтрашнього дня вважатиметься, що ці ліцензії втрачають чинність. Ці компанії ще працюють у марафоні сьогодні, відпрацьовують свої слоти і завершують», – прокоментувала рішення Нацради її голова Ольга Герасим'юк.

Нагадаємо,  SCM розпочав процедури припинення випуску друкованих ЗМІ та анулювання ліцензій Медіа Групи Україна після прийняття закону «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: