Біля Кропивницького росіяни влучили у військовий аеродром, є жертви

Безымянный

Вранці ворог обстріляв 13 ракетами Кіровоградську область: влучили у інфраструктурні об'єкти. Є загиблі та поранені. На місці працюють рятувальники.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. Вибухи пролунали на військовому аеродромі "Канатове" та на одному з об'єктів залізничної інфраструктури.

В ОВА повідомили, що, за попередньою інформацією, є загиблі та поранені. На місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи.

Без світла поки залишається частина одного з мікрорайонів. Аварію ліквідовують бригади обленерго. Андрій Райкович закликав людей не ігнорувати тривоги та обов'язково переходити в укриття, коли лунають звуки сирени.

Місцеві жителі повідомили про те, що у Кропивницькому чути вибухи близько 5:00 ранку. За 30 хвилин до цього в області оголосили про повітряну небезпеку. сирени на відбій прозвучали вже по 6:00.

По Кіровоградщині ворог запустив 8 ракет "Калібр" морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3.

Зазначимо, у цей час повітряна тривога була по всій Україні – через загрозу ракетного удару. Виняток – тимчасово окуповані Херсонщина та Крим.

Близько 5 години ранку пролунали потужні вибухи і у Миколаєві.

Про вибухи в Миколаєві повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

По Миколаєву росіяни вдарили з C-300. Вони влучили у великий продовольчий склад, а також через потрапляння снаряда загорілась суха трава. За попередньою інформацією, обійшлось без постраждалих.

"Усі переважно в одному районі міста. Збираємо інформацію. Попередньо - без жертв", - написав він. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: