"Нам жаль український народ": Лавров зібрався рятувати українців від "антиісторичного режиму Зеленського"

image (4)

У росії цинічно перекладають вину за війну в Україні на Київ та країни Заходу. Глава російського мзс сергей лавров натякнув, що Україна має погодитися на умови росії, погрожуючи ескалацією війни.

Відповідну заяву сергей лавров зробив у Єгипті під час пресконференції з єгипетським колегою, інформує 24 канал.

Він сказав, що в кремлі буцімто "немає ніяких упереджень, щоб відновити переговори по низці інших питань".

Водночас російський міністр цинічно сказав, що "все залежить не від нас". Він заявив, що українська влада постійно заявляє, що ніяких переговорів не буде, поки росію не переможуть на полі бою.

лавров в істериці поскаржився, що Києву допомагають "західні куратори" у Вашингтоні, Лондоні, Берліні та інших країнах ЄС та НАТО й додав, що "вибір за ними". Він заявив, що країни Заходу буцімто змушують Україну воювати.

"Що довше вони вимагають від України воювати до переможного кінця, при чому ми всі розуміємо, який і чий кінець настане, проте, більше людей буде гинути й тим довше буде зберігатися теперішня ситуація, яка не йде на користь українському народу та державі", – цинічно резюмував лавров.

Також він заявив, що країна-окупант допоможе народу України позбутися "антинародного та антиісторичного режиму" Зеленського.

"Нам шкода український народ, який заслуговує на краще. Нам шкода українську історію, яка руйнується у нас на очах, і нам шкода тих, що піддалися державній пропаганді київського режиму, націленої на те, щоб Україна стала вічним ворогом росії. Російський та український народ продовжать жити разом. Ми обов'язково допоможемо українському народу позбутися режиму, абсолютно антинародного та антиісторичного", - заявив лавров.

Росія після нападу 2014 року кожну владу України вважає "антинародною" - хоч роки президентства Порошенка, хоч Зеленського.

Для свого народу Кремль розповідає, що це не українці обрали обох президентів, а нібито народ страждає і мучиться від "київських режимів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: