Під Мелітополем вночі прогриміли вибухи: пошкоджено залізничні колії

image (2)

Вночі поблизу тимчасово окупованого Мелітополя пролунала серія потужних вибухів. Як наслідок, пошкоджено залізничне полотно, що було стратегічно важливим для окупантів.

Близько першої години ночі в неділю з боку Нового Мелітополя лунали сирени, а з боку аеродрому люди бачили у небі дим. На ранок очевидці зробили фото одного із прильотів. Виявилося, що було розбито залізничне полотно на станції у районі Новобогданівки Мелітопольського району.

Згодом вибухи підтвердив Мелітопольський міський голова Іван Федоров. Він зауважив, що ушкодження цього залізничного полотна значно ускладнить логістику ворогу.

"Пошкоджена залізнична інфраструктура у Мелітопольському районі, яка використовувалася окупантами для перевезення військової техніки та особового складу в напрямку міста Василівка та міста Токмак. Це значно ускладнює логістику ворога", – зазначив Федоров.

Крім того, міський голова зауважив, що ця ніч була пекельною для окупантів – вибухи лунали відразу у трьох напрямках. Окрім пошкодженої залізниці, про вибухи повідомляли поблизу аеродрому Мелітополя, який окупанти безуспішно намагаються відновити після атак ЗСУ.

А також у східному напрямку від міста – поблизу села Костянтинівка.

"Сподіваємось на сюрприз російським окупантам від руху опору й чекаємо на підтвердження інформації", – додав Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: