Направили ракету на будинок з дитиною: на Донеччині затримали коригувальників ворожого вогню

295509830_379711170965586_374071891690124795_n

Поліцейські викрили в Торецьку, що на Донеччині, мережу коригувальників російських авіаударів

Про це повідомляє Нацполіція.

Жінка та двоє чоловіків передавали окупантам координати дислокації ЗСУ та місць влучення снарядів. Зокрема ворожі агенти спрямували ракету на житловий будинок, вбивши цілу родину – бабусю, маму та 17-річну онучку.

Злочинну групу виявили оперативники кримінальної поліції Торецька спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю Донецької області. В результаті масштабної роботи правоохоронці викрили весь ланцюг пособників окупантів, які збирали інформацію для ворога за допомогою месенджера «Телеграм».

Встановлено, що 29-річна мешканка Торецька за грошову винагороду здобувала та передавала інформацію про розташування військових ЗСУ. Геолокації відсилала головній адміністраторці телеграм-каналу, що мешкає на території рф.

Проте під вогнем опинялося й цивільне населення. Поліцейські зібрали докази, що зловмисниця причетна до ударів по школі, крамниці, житловим будинкам. Так, російською ракетою було повністю знищено оселю разом із трьома людьми. Серед загиблих – 17-річна випускниця.

В аналогічних діях викрито чоловіків 25 і 32 років. Трьох учасників групи викрито, їхніх кураторів ідентифіковано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: