9-річна львів'янка зібрала 6 тисяч гривень на бронежилети військовим

295758660_146324628045824_576303944711198615_n

9-річна львів'янка Соломійка Галан організувала благодійну лотерею для збору коштів для ЗСУ.

Про це повідомляє ЛОК - Львівський Оборонний Кластер.

Дівчинка малювала картини та виставляла їх на аукціон. Таким чином назбирала 6 тис грн. Збирала саме на бронежилети, бо хоче, щоб кожен воїн повернувся додому живий і здоровий.

«Ідея у Соломійки виникла, бо усвідомлює, у який непростий час живемо – проганяємо ворога з нашої землі, і захотіла чимось допомогти тим, хто щодня мужньо захищає нас», - розповідає мама дівчинки Лілія Галан. – «А оскільки дуже любить і вміє малювати, вирішила малювати картини і виставляти їх на благодійний аукціон та з підтримкою людей збирати кошти на бронежилет. Ми знали, що у Львові є ЛОК - Львівський Оборонний Кластер, що виготовляє бронежилети і безкоштовно передає їх захисникам України. Прочитали, що для виготовлення одного бронежилета потрібно понад 5 тис грн. Тож Соломійка вирішила зібрати бодай на один бронежилет.

Звернулися у ЛОК саме тому, щоб бути впевненим в надійності захисту бронежилета. Адже нам важливо, щоб він дійсно захистив того воїна, якому буде переданий. Зібрані кошти ми перерахували на благодійний рахунок ЛОК. Соломійка вірить, що бронежилет захистить військового і, можливо, навіть врятує життя».

До речі, мама Соломійки – волонтерка, піклується про діток-сиріт та діток з особливими потребами, а тато захищає нашу країну.

Усю команду ЛОК розчулив вчинок дівчинки і маленьку героїню запросили у гості.

Голова правління ЛОК Максим Плєхов провів Соломійці екскурсію, розповів про виготовлення військових та медичних бронежилетів та про нові проєкти ЛОК. І вручив подяку від ЛОК.

«Ого, ніколи не подумала б, що матиму свою подяку», - розчулилася Соломійка.

«Соломійко, я вірю, що твоє покоління побудує велику країну», — відповів Максим дівчинці.

«Ми не могли відпустити юну зірочку з порожніми руками і підготували їй подаруночки», - розповідає Маріанна Чугунова з ЛОК. – «Також кожен з команди ЛОК на прапорі написав побажання для Соломійки. Вона така молодчинка. Робить велику справу! Ми у захваті від вчинку цієї дівчинки і вже встигли полюбити її усією душею».

«Ми теж ще досі під враженнями», — написала згодом мама Лілія Галан. – «Навіть уявити не могли, що так все гарно вийде і стільки хороших емоцій буде у всіх.

Приміряли подарунки, Соломійка якраз про таке мріяла, дуже щаслива. Дякуємо безмежно за таку теплу приємну зустріч. Не забудемо. Ви – неймовірні!

Хочу подякувати ЛОК й за таку важливу і нелегку працю, якою наближаєте нашу перемогу. Ви – чудові люди, справжні патріоти найкращої країни. Сил і наснаги вам у боротьбі за мир, спокій і світле майбутнє України».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: