Силовики затримали керівника охорони одіозного нардепа Деркача

295220991_409287804631469_3855022298056614936_n

СБУ та НАБУ затримали керівника охорони чинного депутата Верховної Ради Андрія Деркача.

Про це повідомляє СБУ та джерела УП в Службі.

Співробітники контррозвідки СБУ та детективи НАБУ затримали керівника особистої охорони одного з народних депутатів України. Чоловіка підозрюють у незаконному зберіганні боєприпасів. У нього вилучено декілька ручних осколкових гранат, а також патрони до нарізної вогнепальної зброї.

За даними Служби безпеки, фігурант був наближеним до чинного депутата-втікача, якого СБУ вважає причетним до роботи на російські спецслужби. Зокрема, цей депутат курував створення низки приватних охоронних підприємств у різних областях, щоб використати ці структури для швидкого захоплення України.

У керівника особистої охорони правоохоронці виявили та вилучили матеріали, які свідчать про тривалу підривну діяльність із боку чинного нардепа проти України, його сталі зв’язки з представниками держави-агресора та колаборантами.

Андрій Леонідович Деркач — український політик, народний депутат України III—IX скликань. Агент росії, внесений до персонального санкційного списку США з формулюванням «російський агент з більш ніж десятирічним стажем». За твердженням СБУ, керував в Україні агентурною мережею Головного управління Генштабу рф, котра повинна була допомагати ворогу в захопленні України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: