«Надавали стусанів в Туреччині, надають і в Україні»: відповідь турецьким фанам, що підтримали путіна на матчі Ліги чемпіонів

6e09e17-screenshot-1011

Міністерство закордонних справ України відреагувало на обурливу поведінку вболівальників «Фенербахче», які скандували ім'я президента рф владіміра путіна, який розпочав війну в Україні, на матчі Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

Відповідні заяви зробили речник МЗС Олег Ніколенко та посол України Василь Боднар, передає Українська правда.  

У МЗС порадили турецьким фанам бути на стороні переможців, а не агресора, який неодмінно програє. Посол України Василь Боднар, в свою чергу, подякував турецькому суспільству за засудження таких  неадекватних дій фанів «Фенербахче».

«У матчі кваліфікації Ліги чемпіонів вболівальники «Фенербахче» скандували ім'я президента росії владіміра путіна, а вболівальники київського «Динамо» - ЗСУ. ЗСУ перемогли владіміра путіна на турецькому полі з рахунком 2:1. Надавали стусанів в Туреччині, надають і в Україні. Радимо турецьким фанатам бути на стороні переможців», - заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Футбол - це чесна гра. Вчора у матчі з Фенербахче Динамо Київ була сильнішою. Розуміємо емоції та хвилювання, які відчуває кожен вболівальник під час такої напруженої гри. Але ніколи не зрозуміємо слова підтримки російському вбивці та агресору, який свідомо вбиває українців та нищить нашу країну. Вчорашні неприйнятні дії деяких фанів Фенербахче нас глибоко засмутили. Навіть у футболі, який так люблять в Туреччині, є свої межі. Вдячний небайдужому турецькому суспільству за миттєву реакцію та засудження таких  неадекватних дій вболівальників», - сказав посол України Василь Боднар.

Нагадаємо, у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів 27 липня після забитого «динамівцями» гола вболівальники «Фенербахче» скандували ім'я президента рф владіміра путіна, тренер «Динамо» Мірча Луческу не вийшов на післяматчеву пресконференцію на знак протесту.

Поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь киян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: