Турецький сором: футбольні фани скандували ім'я путіна (відео)

483718

Під час матчу проти київського «Динамо» фани турецького футбольного клубу «Фенербахче» скандували ім'я терориста володимира путіна.

Про це повідомляє Суспільне.Спорт.

«Динамо» пройшло у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді проти «Фенербахче» кияни у більшості дотиснули суперника у додатковий час і перемогли з рахунком 2:1.

На забитий гол «Динамо» вболівальники «Фенербахче» почали скандувати ім'я президента рф володимира путіна на тлі повномасштабної війни, яка продовжується в Україні.

На позицію фанів «Фенербахче» гостро відреагував головний тренер «Динамо» Мірча Луческу. На післяматчеву пресконференцію, яка є обов'язковим заходом після поєдинків у Лізі чемпіонів, тренер киян не прибув.

Свою поведінку Луческу пояснив так: «Я вас питаю, ви рахували, скільки разів ми порушили правила? Все йшло за планом, він спрацював, і ми перемогли. Але не очікували таких скандувань від вболівальників. Це сумно».

Мережу також обурила така поведінка турецьких вболівників, а захисник Олександр Караваєв поховав «Фенербахче», свій колишній клуб, за скандування про путіна.

«Мені фізично хочеться взяти за грудки кожного з фанатів «Фенербахче», хто на трибунах стадіону у Стамбулі з піною біля рота кликав путіна і закричати в його тупе обличчя: «що ж ти, мерзотнику, в одну мить зрадив цілі народи, включно з кримськотатарським, що стали жертвами російської агресії, та переступив через сотні тисяч убитих за наказом путіна жінок та дітей в Ічкерії, Лівії, Сирії, а тепер вже в Україні?» — відреагував на інцидент голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: