росія збільшує кількість техніки на кордоні з Україною біля Харківщини

image (6)

росія не збирається припиняти свої воєнні дії в Україні. Ба більше, до нашого кордону залізницею ворог стягує нову техніку.

Новим підтвердженням цього факту є те, що супутник Planet Labs зафіксував скупчення техніки на фото. Частину техніки звозять до села Соболівка Бєлгородської області Росії.

Фахівці припускають, що надалі російські військові можуть використовувати цю техніку на Ізюмському і Слов'янському напрямках. Територію цього села ворог і раніше використовував
для розміщення техніки. Супутник також зафіксував момент, як 28 липня військову техніку привезли до Соболівки залізничними вагонами.

техніка

Військовий експерт Олег Жданов також підтвердив, що далі цю техніку здебільшого переміщують у напрямку Ізюму, а потім до Слов'янська, де тривають бої. Усе через те, що частина Харківської області, до якої ведуть дороги від села Соболівка, тимчасово окупована росіянами, що дозволяє їм використовувати логістику цього регіону.

"Це Валуйський район Бєлгородської області – там є і дорога, і залізниця. Вони побоюються, що під час розвантаження ешелону з вагонів може бути нанесений удар, тому розвантажуються на своїй території. Далі вони пересуваються дорогами", - пояснив Жданов.

техніка

Та це не все, що побачив супутник Planet Labs. Він також зафіксував скупчення військової техніки поблизу Соболівки, що на північний захід і північний схід від села. Вона почала з'являтися там від початку повномасштабного вторгнення і поступово її кількість збільшувалась. Порівняно з червнем кількість майже незмінна, але техніка переміщалась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: