У Львові стартувала реєстрація учасників на проєкт «СпівДія заради Дітей»

spivdiya_reyestratsiya

Хаб «СпівДія», діяльність якого координує Львівський обласний молодіжний центр, запустив реєстрацію на проєкт «СпівДія заради дітей».

Це своєрідний безпечний простір, де дитина отримує психо-емоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Учасниками занять можуть стати діти від 5 до 12 років, які працюватимуть по групах 5-7, 8-10 та 11-12 років. Заняття для кожної з груп відбуватимуться 2 рази на тиждень, тривалістю 3 години.

«Ми дуже раді, що проект «СпівДія заради дітей» нарешті відкрився у нашому місті. Ще до оголошення старту у нас було 43 заявки! Зараз опрацьовуємо усі запити і формуємо групи. Ми  працюємо у режимі, де є постійні заняття та відкриті заходи, тому будуть різноманітні анонси. Маємо на меті  залучити максимальну кількість дітей. Адже вони – рушії нації. Ми продовжуємо виховувати сильне покоління, яке встоїть перед будь-якими перешкодами, знатиме свої права й цінності та забезпечить гідне життя собі та країні», – розповіла координаторка проєкту Уляна Ковалишин.

Заняття проводитимуть досвідчені ментори, що люблять та знають, як працювати із дітьми, у 3-ох напрямках: активність, творчість та STEAM. 

  • Активність — спортивні та рухливі ігри, руханки, квести та інше.
  • Творчість — заняття, що передбачають творчу діяльність та отриманий в результаті «творчий продукт»: майстер-класи, хендмейд та інше.
  • STEAM — пізнавальне заняття, де діти отримують цікаву нову інформацію про навколишній світ.

На заняття можна потрапити, зареєструвавшись за посиланням https://cutt.ly/nJGy2Xf. Після реєстрації очікуйте на дзвінок місцевого координатора.

СпівДія Хаб розташований у цокольному приміщенні Львівського палацу мистецтв, що на Коперника, 17. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: