У одній із львівських шкіл з'явиться новітній навчальний корпус

корпус школи 2
Візуалізація: ЛМР

У Львові коштом «Благодійного фонду ТІМ4ЮА» збудують сучасний навчальний корпус для учнів початкових класів школи №23, що на вул. Варшавській, 126. Тут планують використати інноваційний метод будівництва.

Про це повідомили у мерії.

«Благодійний фонд звернувся до нас з бажанням допомогти покращити соціальну інфраструктуру міста з огляду на те, що зараз у місті суттєво побільшало дітей за рахунок внутрішньо переміщених людей. Ми прийняли спільне рішення – підсилити інфраструктуру школи №23 на вул. Варшавській. Йдеться про добудову нового одноповерхового корпусу для учнів початкових класів. Довкола плануємо розмістити необхідні спортивні та ігрові майданчики, якісний простір, пристосований для потреб маленьких дітей»,  – розповів Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Додає, що іноземна організація пропонує тут застосувати новітні методи будівництва, зокрема 3D-друк будівлі. Наразі вони організовують доставку у Львів спеціального 3D-принтера, який буде формувати стіни будівлі зі спеціального розчину.

Концепція проєкту ще буде напрацьовуватись, буде проходити необхідну експертизу. Важливо, щоб все працювало з точки зору безпеки, конструктиву та освітньої складової, каже головний архітектор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: