Нацгвардія відреагувала на визнання "Азову" терористичною організацією

4aea5cd-a7338e6-----
КОМАНДИР ПОЛКУ "АЗОВ" ПІДПОЛКОВНИК ДЕНИС ПРОКОПЕНКО ТА КОМАНДИР 36-Ї ОБРМП МАЙОР СЕРГІЙ ВОЛИНСЬКИЙ

Національна гвардія України, до складу якої входить полк «Азов», відреагувала на рішення верховного суду рф визнати їх терористичною організацією.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

Повне звернення військових:

Російські ЗМІ розповсюджують інформацію про те, що Верховний суд росії визнав полк «Aзов» «терористичною організацією» та заборонив її діяльність у країні.

Через власні наративи та пропаганду у своїх та іноземних ЗМІ, Росія прагне зробити «Aзов» так званим «неонацистським полком». Задля цього рф постійно вигадує та поширює різні жахливі історії про його діяльність, його воїнів робить об'єктом залякування людей у росії та світі, а його знищення однією із цілей розпочатої війни.

Після жахливої страти українських військовополонених у н.п. Оленівка, Росія шукає нові приводи і виправдання для своїх воєнних злочинів

Однак ініціатори законів, керувалися створеним у власних ЗМІ образом і навіть не розуміли, що йдеться про окремий загін спецпризначення державної структури, а не про неформальну парамілітарну групу.

Офіційно повідомляємо, що окремий загін спеціального призначення «Aзов» входить до складу 12-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України. Це не окремий «полк», а структурний підрозділ у складі Національної гвардії України - військового формування в підпорядкуванні Міністерства внутрішніх справ, що створене і на законних підставах функціонує у державі і сьогодні продовжує виконувати бойові завдання із захисту держави.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: